Trin 1
Købsoversigt
Produkt Pris Antal Sub-total

Trin 2
Personoplysninger
Produkt Pris Antal Sub-total

Trin 2
Personoplysningerforretningsbetingelserne.


Trin 3
Betalingsoplysninger
Log ind
Opret Bruger
Log indLog ind
Opret konto

Opret Bruger
OK
Få nøje udvalgte tilbud i din indbakke
Success
Error

Michelin Guide-anbefalet madoplevelse hos 56 grader

Hos Michelin-anbefalede 56 grader er nærhed i fokus og nærhedsprincippet kommer smukt til syne på tallerkenen som farvestrålende anretninger. Komplet oplevelse med velkomstdrink, snacks, appetitvækkere, kaffe og sødt, vand og ikke mindst en uovertruffen 3-retters middag.


Billederne er krediteret Mad About Copenhagen.

På Krudtløbsvej bag Holmen finder man Charlotte Amalies Bastion, hvor det kulinariske 56 grader viser vej til en ekstraordinær middag med få meter fra jord til bord.


Hos restauranten er kærligheden til det nære nemlig i centrum, og man fristes til at kalde det for jordnær gastronomi, når kokkene hos 56 grader kaster sig over baghavens højbede for at tilberede sublime oplevelser med udgangspunkt i den nordiske madkultur.


56 grader er igen i 2017 blevet anbefalet i Michelin Guiden. Derudover høster 56 grader også mange flotte anmeldelser af både Politiken, Børsen og White Guide, hvor de blev klassificeret med 'Meget Højt Niveau'. Gæsterne istemmer det begejstrede anmelderkor og giver 4,5 stjerner ud af fem på TripAdvisor.


Kort sagt - med en aften hos 56 grader vil du opleve nordisk kogekunst på højeste niveau i nogle af Københavns smukkeste omgivelser.


Madoplevelsen hos 56 grader inkluderer:

 • Velkomstdrink
 • Snacks
 • Appetitvækkere
 • 3 retters middag
 • Kaffe/te og søde bidder
 • Vand under middagen

Normalpris kr. 675,- per person // Spis i Byen-pris kr. 525,- per person


Madoplevelsen kan anvendes onsdag-lørdag fra kl. 18:00 frem til den 28. februar 2018


At der skal være kort vej fra jord til bord er et af dogmerne i det nordiske køkken, og på restaurantens store udendørs areal høster 56 grader selv de mere end 40 forskellige økologiske urter og forskellige typer af kål og brombærbuske.

56 grader værner om bæredygtighed, og når det ikke giver mening at dyrke bestemte grøntsager i baghaven, kommer de fleste andre grønne råvarer fra biodynamiske landbrug på Stevns og Lolland.


Find vejen til 56 grader


56 grader er beliggende på Krudtløbsvej 8, 1439 København K.


Book din madoplevelse


Hos 56 grader kan du nyde din madoplevelse fra onsdag - lørdag. Du kan booke bord fra kl. 18:00 med sidste bordreservation kl. 20:30. God fornøjelse!Læs betingelserne for dit køb

Find vej
 • Du modtager dit værdibevis efter, dit køb er gennemført
 • Prisen er per person
 • Tilbuddet er inklusiv aperitif, vand & kaffe
 • Madoplevelsen kan anvendes onsdag-lørdag fra kl. 18:00 med sidste bordreservation kl. 20:30
 • Madoplevelsen kan anvendes frem til den 28. februar 2019
 • Husk at medbringe dit Spis i Byen værdibevis til restauranten
 • Spis i Byen er formidler af denne oplevelse. Alle spørgsmål vedrørende oplevelsen bedes rettet direkte til Spis i Byen på telefon 70 25 60 25 eller på kundeservice@spisibyen.dk
675
525
Udsolgt
rabat
22%
Tilmeld Nyhedsbrev
Tilmeld Nyhedsbrev
Få gastronomiske oplevelser
direkte i din indbakke
Ogiltig e-mail. Vänligen testa igen
Tilmeld
Tak for din tilmelding!
Vi anvender cookies til at få hjemmesiden til at fungere og at lave statistik som vi kan bruge til at forbedre hjemmesidens indhold. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre. Læs mere Jeg forstår
//