Trin 1
Købsoversigt
Produkt Pris Antal Sub-total

Trin 2
Personoplysninger
Produkt Pris Antal Sub-total

Trin 2
Personoplysningerforretningsbetingelserne.


Trin 3
Betalingsoplysninger
Log ind
Opret Bruger
Log indLog ind
Opret konto

Opret Bruger
OK
Få nøje udvalgte tilbud i din indbakke
Success
Error

Oplev Danmark fra luften af med en helikoptertur

Tag på en oplevelsesrig helikoptertur med HeliCompany - mærk spændingen og se den fascinerende udsigt, der venter dig.


Er der en pilot gemt i dig, eller har du altid ønsket at opleve spændingen ved at suse igennem luften? Så er en helikopterrundflyvning lige noget for dig!

En tur i helikopter kan også være den perfekte gave til fødselaren, eller hvis du arrangerer en oplevelse for livet til den kommende brud eller gom. Helikopterture er nemlig en af de bedste og mest købte oplevelsesgaver, der findes.

I vil opleve en unik flyvetur over byer i 400 meters højde, som er tilpas højt til at kunne se, hvad der foregår under dig, men samtidigt i et ganske nyt perspektiv. Du kan vælge at flyve fra flere danske byer - oplev f.eks. også Sydsveriges smukke landskab.

HeliCompany ejes af den erfarne pilot Gry, som lever og ånder for helikoptere. Hos det profesionelle helikopterfirma er passion og fleksibilitet nøgleordene, og folkene bag sørger altid for at give passagererne en god oplevelse, mens komfort og sikkerhed er i højsædet.

Oplevelsen kan benyttes indtil den 01. juli 2019 på de planlagte flyvedage, hvor vejret er til det.

Du kan vælge imellem to tider:

  • Helikopterrundflyvning på 8-10 minutter (ca. 25 km i luftlinje)

Normalpris: kr. 800,-. per person. Kampagnepris: kr. 399,- per person.

  • Helikopterrundflyvning på 18-20 minutter (ca. 55 km i luftlinje)

Normalpris: kr. 1.600,- per person. Kampagnepris: kr. 799,- per person.

Ekstra information

Der er plads til tre personer i helikopteren - udover piloten. Så du kan nyde turen med to andre ved at købe tre værdibeviser. Flyver du alene, får du blot plads i helikopteren sammen med to andre passagerer. Alle passagerer har vinduesplads. Booker du alle 3 pladser, kan du selv bestemme ruten.

Helikopteren er en 4 personers amerikansk Robinson 44.

Når du ankommer til flyvepladsen, får du en grundig sikkerhedsbriefing med information om, hvad der kommer til at foregå under selve flyvningen.

Værdibeviset gælder indtil den 01. juli 2019.

Du booker din helikopter-rundflyvning på www.helicompany.dk.

HeliCompany flyver bl.a. fra: Kolding, Esbjerg, Randers, Silkeborg, Sønderborg, Vejle, Odense, Hillerød, København og mange andre danske byer på udvalgte datoer. Fly-kalenderen opdateres løbende med nye byer og datoer.

Køber du værdibevis til 1 person, må vægten max være 120 kg. Køber du til 3 personer, må den samlede vægt max udgøre 250 kg.Læs betingelserne for dit køb
  • Kampagnen slutter onsdag d. 28. november 2019 kl. 23.59
  • Værdibeviset gælder indtil den 01. juli 2019
  • Du booker din helikopter-rundflyvning på www.helicompany.dk
  • Der er plads til tre personer i helikopteren - udover piloten. Så du kan nyde turen med to andre ved at købe tre værdibeviser
  • Flyver du alene, får du blot plads i helikopteren sammen med to andre passagerer
  • Køber du værdibevis til 1 person, må vægten max være 120 kg. Køber du til 3 personer, må den samlede vægt max udgøre 250 kg.
  • Du modtager en kvitterings e-mail med et værdibevis, som udgør din kvittering
  • Plusdeal er kun formidler af denne kampagne. Alle spørgsmål vedr. produktet, fragten, reklamation samt returnering bedes rettet direkte til leverandøren. Kontaktoplysninger til leverandøren fremgår af dit værdibevis, som du vil modtage umiddelbart efter dit køb
800
399
Udsolgt
rabat
50%
Tilmeld Nyhedsbrev
Tilmeld Nyhedsbrev
Få gastronomiske oplevelser
direkte i din indbakke
Ogiltig e-mail. Vänligen testa igen
Tilmeld
Tak for din tilmelding!
Vi anvender cookies til at få hjemmesiden til at fungere og at lave statistik som vi kan bruge til at forbedre hjemmesidens indhold. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre. Læs mere Jeg forstår
//