Trin 1
Købsoversigt
Produkt Pris Antal Sub-total

Trin 2
Personoplysninger
Produkt Pris Antal Sub-total

Trin 2
Personoplysningerforretningsbetingelserne.


Trin 3
Betalingsoplysninger
Log ind
Opret Bruger
Log indLog ind
Opret konto

Opret Bruger
OK
Få nøje udvalgte tilbud i din indbakke
Success
Error

NFL rejse d. 5-7 okt. - Chicago Bears @ Oakland Raiders

NFL - Oplevelsen over dem alle! Oplev den intense kamp imellem Chicago Bears og Oakland Raiders - Det kommer til at foregå i London på Tottenham New Stadium. 


Der er noget helt særligt over amerikansk fodbold. Stadion og banen er pyntet som var det karneval. Tilskuerne er vildere, underholdningen mere gennemført, og udenfor stadion er der en fest, som du aldrig har oplevet det før. Fans står og griller og hygger - alle er gode venner, også selvom du holder med udeholdet.

Og så har vi ikke engang nævnt kampen endnu. Intensiteten sitrer. Spændingen stiger. Amerikansk fodbold er en kombination af rå power, teknik og taktik. Spillerne er kæmpestore, men bevæger sig let og adræt, inden de rammer hinanden som godstog.


Quarterbacken er den store stjerne. Stadion tager et kollektivt sug, når han kaster bolden langt ned af banen… og jublen eksploderer, når bolden bliver grebet.

Og når der ikke lige er gang i spillet på banen, så er der masser af underholdning på sidelinjen og storskærmen. Musik, konkurrencer, og nå ja naturligvis cheerleaders.

Spillet er fascinerende og oplevelsen er helt unik. Derfor sender vi hvert år i hundredevis af danske fans til NFL i London. Du kan tage afsted med venner eller alene, for du vil med garanti finde nye venner, der også bare synes, at NFL er fedt!

NFL pakken inkluderer:

 • Dato: 5-6-7. oktober 2019
 • 2 overnatninger på Royal National Hotel i delt dobbeltværelse
 • Ønsker du enkeltværelse skal du kontakte LA Travel efter køb
 • Morgenmad på hotellet
 • Billet til kampen d. 6. oktober
 • Oplæg af Jesper Elming før kampen
 • Dansk rejseleder

Pris pr. person: kr. 3.495,-

Vær opmærksom på at fly, transfer og transport i London ikke er inkluderet.


Kampene i 2018 var udsolgte på få minutter da de blev sat til salg til offentligheden, og der er ingen tvivl om at dette vil ske igen med kampene i 2019. Så bestil allerede nu og sikker dig din plads til NFL London 2019.

Denne kamp spilles på Tottenham New Stadium, som danner rammerne om et brag af en kamp.

NFL Rejser

LA Travel har i flere år med stor succes haft en af Danmarks bedste NFL eksperter med på turene til London og selvfølgelig er han også med igen i 2019.

Jesper Elming er en fantastisk fortæller med en enorm viden om Amerikansk Fodbold.

Han vil inden NFL kampen i London fortælle om nogle af de oplevelser, som NFL har givet ham. Han vil ligeledes komme ind på hvor stort NFL er i USA, og endelig vil han give sit bud på hvordan kampen vil forløbe.

Det er tydeligt når Jespers Elming fortæller om amerikansk fodbold, hvor stor hans passion for sporten er. Der bliver selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål til Jesper.Læs betingelserne for dit køb
 • Du modtager dit værdibevis efter, dit køb er gennemført
 • Opholdet bookes direkte hos LA Travel på info@latravel.dk eller +45 89 88 04 84 med din unikke voucher-kode for at booke.
 • Opholdet varer fra den 5-6-7 oktober 2019
 • Vær opmærksom på at din booking er bindende og ikke kan ændres, når opholdet først er booket
 • Prisen er for 1 person
 • Oplevelsen inkluderer: Billet til kampen d. 6. oktober, oplæg af Jesper Elming, 2 overnatninger på Royal National Hotel i delt dobbeltværelse samt morgenmad.
 • Ønsker du enkeltværelse skal du kontakte LA Travel på tlf: + 45 89 88 04 84 efter køb
 • Vær opmærksom på at fly, transfer og transport i London ikke er inkluderet.
 • Spis i byen er kun formidler af denne kampagne. Alle spørgsmål vedr. opholdet, hotellet, booking med mere bedes rettet direkte til La Travel på mail: info@latravel.dk. eller telefon: +45 89 88 04 84
Særpris
3495
Udsolgt
rabat
0%
Tilmeld Nyhedsbrev
Tilmeld Nyhedsbrev
Få gastronomiske oplevelser
direkte i din indbakke
Ogiltig e-mail. Vänligen testa igen
Tilmeld
Tak for din tilmelding!
Vi anvender cookies til at få hjemmesiden til at fungere og at lave statistik som vi kan bruge til at forbedre hjemmesidens indhold. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre. Læs mere Jeg forstår
//