Trin 1
Købsoversigt
Produkt Pris Antal Sub-total

Trin 2
Personoplysninger
Produkt Pris Antal Sub-total

Trin 2
Personoplysningerforretningsbetingelserne.


Trin 3
Betalingsoplysninger
Log ind
Opret Bruger
Log indLog ind
Opret konto

Opret Bruger
OK
Få nøje udvalgte tilbud i din indbakke
Success
Error

formel B byder på Michelin-middag inkl. vinmenu

Få en unik gourmet-oplevelse på Michelin-restauranten, formel B. Du vil blive forkælet med aperitif, snacks, 4 sublime retter, vinmenu, petit four & kaffe. Obs: Denne oplevelse kan bruges til og med d. 30. april 2019.


Den anmelderroste Michelin-restaurant, formel B, er beliggende på Frederiksberg og har fra starten haft store ambitioner og et ønske om at være en del af den absolutte restaurant elite.

Restaurantens mantra 'større fokus på enkelte råvare' handler både om menuen, men også om at præsentere en restaurant, som er fri af regler, dogmer og faste menuer.

Formel B har skabt et dynamisk spisested med et ukompliceret køkken, hvor det er gæsten, der har valget og menukortet ændres i takt med sæsonen og humøret i køkkenet.

OBS: Husk at bestille bord i god tid


Prisen er per person

Bemærk, at madoplevelsen kan anvendes mandag til torsdag.


Michelin-oplevelsen inkluderer følgende menu:

 • Aperitif
 • Snacks
 • 4 retters gourmetmenu
 • Udvalgt vinmenu
 • Mineralvand under hele middagen
 • Kaffe/the med petit four

Normalpris: kr. 1.250,- / Kampagnepris: kr. 995,-

Samarbejde med lokale, bæredygtige leverandører

Formel B arbejder i øjenhøjde med sine leverandører, som hovedsageligt er små danske producenter med respekt for bæredygtighed og naturen. formel B arbejder helst med hele dyr, gerne fra Knuthenlund.

Grøntsager leveres fortrinsvis af Søren Wiuff ved Lammefjorden og Ask fra Kiselgården. Mejeriprodukter kommer fra Thise og Knuthenlund. Fisk og skaldyr kommer fortrinsvis fra danske farvande.

formel B elsker vin!

Alt lige fra de naturlige usvovlede til de store klassiske. formel B har besøgt mange af deres vinproducenter gennem flere år, hvilket har resulteret i et personligt forhold til dem og deres vine.

For formel B er dette en stor glæde, som de gerne vil dele med så mange som muligt. Derfor er det deres mål at tilbyde et af byens prismæssigt mest imødekommende vinkort!

Madoplevelsen kan anvendes mandag til torsdag fra d. 4. marts 2019 frem til den 30. april 2019.Læs betingelserne for dit køb

Find vej
 • Du modtager dit værdibevis efter, dit køb er gennemført
 • Så snart du modtager værdibeviset, kan du bestille bord!
 • Prisen er per person
 • Oplevelsen kan anvendes mandag - torsdag fra d. 4 marts 2019 til og med d. 30 april 2019
 • Oplevelsen indebærer: Aperitif, snacks, 4 retters gourmetmenu, udvalgt vinmenu, mineralvand, kaffe/te med petit four
 • Husk at medbringe værdibeviset, vedhæftet fremsendte e-mail, til restauranten
 • Booking af bord via www.formelb.dk eller på telefon 33 25 10 66 - venligst gør opmærksom på, at det er en Spis i Byen oplevelse
 • Spis i byen er formidler af denne oplevelse. Alle spørgsmål vedrørende oplevelsen bedes rettet direkte til Spis i Byen på telefon 70 25 60 25 eller på kundeservice@spisibyen.dk
1250
995
Udsolgt
rabat
20%
Tilmeld Nyhedsbrev
Tilmeld Nyhedsbrev
Få gastronomiske oplevelser
direkte i din indbakke
Ogiltig e-mail. Vänligen testa igen
Tilmeld
Tak for din tilmelding!
Vi anvender cookies til at få hjemmesiden til at fungere og at lave statistik som vi kan bruge til at forbedre hjemmesidens indhold. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre. Læs mere Jeg forstår
//