Trin 1
Købsoversigt
Produkt Pris Antal Sub-total

Trin 2
Personoplysninger
Produkt Pris Antal Sub-total

Trin 2
Personoplysninger



forretningsbetingelserne.


Trin 3
Betalingsoplysninger
Log ind
Opret Bruger
Log ind



Log ind
Opret konto





Opret Bruger
OK
Få nøje udvalgte tilbud i din indbakke
Success
Error

Komplet middag på fransk bistro med romantisk havudsigt

Kan du lide autentisk fransk mad, skal du komme med på en smagsrejse til Nordsjællands bedst beliggende restaurant.


Her, i den smukkeste del af Nordsjælland, i Skodsborg, får du hele pakken til en perfekt aften. GOSP er Nordsjællands hyggeligste restaurant med den mest imponerende udsigt. Her går himmel og hav i ét - i mest bogstavelige forstand på kanten af Øresund. 




Maden er tilberedt efter alle den franske kunsts regler, og køkkenet hylder den sydlandske gastronomi med veltillavede retter. Visionen er et sæsonbetonet køkken efter årstidens råvarer. 




I spidsen for restaurantens dygtige kokketeam står den franske mesterkok Hugues Schneider. Udover både at have a la carte og en menu finder køkkenet dagligt på nye retter, alt efter hvad torvet byder på.




GOSP står ganske simpelt "Godt spisested" og har, endog meget, glade gæster - restauranten får samlet 4,5 stjerner på TripAdvisor.




4-retters inkl. vinmenu hos GOSP:


  • Cremet Carl-Johan suppe - peberspæk - Jordskokke
    Languedoc Picpoul de Pinet
  • Foie-gras - confiterede æbler - Pinjekerner
    Bordeaux Sauternes Premier Cru
  • Vagtel - kalvebrissel - pære - artiskok - Bigarade
    Côte du Rhone Bio dynamisk Little James´
  • Crepes soufflée - Grand Marnier
    Tawny Reserve


Normalpris kr. 770,- / Kampagnepris kr. 495,-




NB: Oplevelsen kan anvendes fra d. 2. januar 2018 frem til den 28. februar 2018. GOSP holder dog lukket d. 1. feb. til og med d. 8. feb.



Erfarne ejere

Folkene bag er danske Jacob Bonne og franske Hugues Schneider. Hugues Schneider er født og opvokset i Paris, hvor han også i sin tid blev udlært som kok. Siden har han arbejdet på flere Michelin-restauranter i Frankrig samt flere gourmetsteder i Danmark.




Jacob Bonne er uddannet fra Hotel Phoenix Copenhagen, og har siden været køkkenchef på forskellige restauranter og cateringvirksomheder.



Læs betingelserne for dit køb

Find vej
  • Du modtager dit værdibevis efter, dit køb er gennemført
  • Prisen er per person
  • Oplevelsen kan anvendes fra d. 2. januar frem til den 28. februar 2018, med undtagelse af d. 1. feb. til og med d. 8. feb.
  • Oplevelsen kan anvendes alle åbne dage til aftensmad
  • Husk at medbringe værdibeviset, vedhæftet fremsendte e-mail, til restauranten
  • Booking af  bord kan udelukkende gøres på hjemmesiden https://book.dinnerbooking.com/dk/da-DK/book/index/1522/2, og skal ske minimum 1 dag før ønsket Spis i Byen-oplevelse 
  • Venligst gør opmærksom på evt. allergier og at det er en Spis i Byen oplevelse
  • Spis i Byen er kun formidler af denne oplevelse. Alle spørgsmål vedrørende oplevelsen bedes rettet direkte til Spis i Byen på telefon 70 25 60 25 eller på kundeservice@spisibyen.dk


770
495
Antal
rabat
36%
Tilmeld Nyhedsbrev
Tilmeld Nyhedsbrev
Få gastronomiske oplevelser
direkte i din indbakke
Ogiltig e-mail. Vänligen testa igen
Tilmeld
Tak for din tilmelding!
Vi anvender cookies til at få hjemmesiden til at fungere og at lave statistik som vi kan bruge til at forbedre hjemmesidens indhold. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre. Læs mere Jeg forstår