Trin 1
Købsoversigt
Produkt Pris Antal Sub-total

Trin 2
Personoplysninger
Produkt Pris Antal Sub-total

Trin 2
Personoplysninger



forretningsbetingelserne.


Trin 3
Betalingsoplysninger
Log ind
Opret Bruger
Log ind



Log ind
Opret konto





Opret Bruger
OK
Få nøje udvalgte tilbud i din indbakke
Success
Error

Komplet middag med vinmenu hos NOSE2TAIL Meatpacker

5-retters menu inkl. champagne, vin og valgfri cocktail på øko-trendy NOSE2TAIL i Kødbyen. Vælg imellem Tasting Menu eller Chefs Menu.


Lokaliseret i den gamle kødby ligger NOSE2TAIL Meatpacker side om side med gamle slagterbutikker og hippe hangouts. Restauranten er bygget op omkring bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd, og køkkenets sympatiske motto er, at glade dyr smager bedre. 


Ærlig og bæredygtig mad med masser af velsmag!



Madoplevelsen hos NOSE2TAIL Meatpacker inkluderer:

  • Et glas champagne
  • Tasting Menu eller Chefs Menu 
  • Tilhørende vinmenu under middagen (4 glas)
  • Kaffe/te, fyldt chokolade og husets avec
  • En valgfri cocktail fra kortet



Vælg imellem:


Tasting Menu 

  • 10 gr. Caviar med blinis & rødløg
  • Snack: Bacon BBQ Brættet 
  • 5 slags kød, 2 slags oste, syltet grønt, brød & smør  
  • Dagens svin med kartoffelsalat & årstidens grønt  
  • Danske jordbær med double cream 



eller



Chefs Menu 

  • 10 gr. Caviar med blinis & rødløg
  • Håndpillede rejer med hvid aspargescreme & grøn aspargescrudité  
  • Klassisk tatar med hjemmesyltede pickles, rødbede, peberrod, smørstegt rugbrød og æggeblommecreme  
  • Ribeye med fritter & Sauce Bearnaise  
  • Triple chokoladekage med hindbær/passion sorbet



Tasting Menu - Normalpris: kr. 1.000,- / Kampagnepris: kr. 699,-


Chefs Menu - Normalpris: kr. 1.100,- / Kampagnepris: kr. 769,-



NB Vegetar og allergier skal oplyses til restauranten samtidig med bordreservationen



Bæredygtighed hele vejen


Nose2Tail åbnede i 2011 og var en af Kødbyens første "rigtige" restauranter og bærende elementer af transformationen af Kødbyen fra "not" til "hot". De har ændret navnet, og i dag hedder de NOSE2TAIL Meatpacker - her har de taget alt det bedste fra den foregående restaurant med - bl.a. det bæredygtige kød.



Booking

  • Madoplevelsen kan anvendes hos NOSE2TAIL Meatpacker i Kødbyen mandag-lørdag fra kl. 18:00
  • Madoplevelsen kan anvendes 5. juli - 31. august 2018
  • Husk, at medbringe dit Spis i Byen-værdibevis til restauranten
  • Booking af bord skal ske minimum 1 dag inden madoplevelsen ønskes, på mail: info@nose2tail.dk eller på tlf: 33 93 50 45 - venligst gør opmærksom på, at der er tale om en Spis i Byen-oplevelse & antal personer




Læs betingelserne for dit køb

Find vej
  • Du modtager dit værdibevis efter, dit køb er gennemført
  • Prisen er per person
  • Prisen er inkl. vin, vand og kaffe
  • Madoplevelsen kan anvendes hos NOSE2TAIL Meatpacker i Kødbyen mandag-lørdag fra kl. 18:00
  • Madoplevelsen kan anvendes 5. juli - 31. august 2018
  • Husk, at medbringe dit Spis i Byen-værdibevis til restauranten
  • Spis i Byen er formidler af denne oplevelse. Alle spørgsmål vedrørende oplevelsen bedes rettet direkte til Spis i Byen på telefon 70 25 60 25 eller på kundeservice@spisibyen.dk
1000
699
Udsolgt
rabat
30%
Tilmeld Nyhedsbrev
Tilmeld Nyhedsbrev
Få gastronomiske oplevelser
direkte i din indbakke
Ogiltig e-mail. Vänligen testa igen
Tilmeld
Tak for din tilmelding!
Vi anvender cookies til at få hjemmesiden til at fungere og at lave statistik som vi kan bruge til at forbedre hjemmesidens indhold. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre. Læs mere Jeg forstår