Trin 1
Købsoversigt
Produkt Pris Antal Sub-total

Trin 2
Personoplysninger
Produkt Pris Antal Sub-total

Trin 2
Personoplysningerforretningsbetingelserne.


Trin 3
Betalingsoplysninger
Log ind
Opret Bruger
Log indLog ind
Opret konto

Opret Bruger
OK
Få nøje udvalgte tilbud i din indbakke
Success
Error

Bliv kok for en aften på Michelin-restauranten Kokkeriet

Michelin-restauranten, Kokkeriet, inviterer dig på kokkeskole, hvor du skal lave en 4-retters menu, som du derefter skal nyde med vinmenu, kaffe & petit fours.


Nu får du chancen for at komme med ind bag facaden i en verden, hvor du, omgivet af passionerede michelin-kokke, kan prøve kræfter med gastronomiens verden. Deltag i Kokkeriets private kokkeskole, og lær en masse om gastronomi og vin og forkæl dine smagsløg og lugtesans en hel aften.


Som aftenens kokkeelev bliver du og de øvrige kursister inviteret i køkkenet med stedets dygtige kokke, hvor I får chancen for at tilberede nogle af de retter, som til dagligt bliver serveret i restauranten. Der bliver kogt, braiseret, flamberet, pocheret og pisket, til der er fremstillet fire retter i absolut topklasse.


Kokkeriets kokkeskoler finder sted to torsdage i hver måned og har plads til 20 deltagere. Kokkeskolen begynder kl. 17.00, og kl. 19.00 kan I sætte jer til bords og lade jeres værter tage over, så I kan nyde dagens kreationer. 

Aftenen rundes af med kaffe og petit fours, og kl. 22.30 er den officielle del af aftenens kokkeskole ovre. Men I er mere end velkomne til at blive og fortsætte aftenen.


Kokkeskole hos Michelin-Kokkeriet


4-retters menu inkl. vinmenu, kaffe & petit fours


Normalpris: 1.800,- / Kampagnepris: 1.500,- (prisen er pr. person)


NB: Kokkeskolen finder sted to torsdage hver måned i tidsrummet fra kl. 17.00-22.30. Der er plads til omkring 20 deltagere på et hold.


Michelin-hædret restaurant 

De forskellige årstider dokumenteres på tallerkenen i køkkenet hos Kokkeriet, hvor køkkenchef Morten Krogholm har fokus på kombinationen af enkelthed og innovation og baserer sin stil på de fire elementer: Natur, enkelthed, velsmag og danskhed.


Kokkeriet er hædret med en michelinstjerne og er blevet overdænget med rosende ord for stedets sublime madoplevelser. Den sublime gourmetmad af højeste gastronomiske kvalitet er anderledes, moderne og dekadent i sine nyfortolkninger af klassiske såvel som nyere danske retter.Læs betingelserne for dit køb

Find vej
  • Du modtager dit værdibevis efter, dit køb er gennemført
  • Prisen er pr. person
  • Værdibeviset er gyldigt indtil udgangen af 2018. Kokkeskolen finder sted to torsdage hver måned.
  • Du reserverer plads på kokkeskolen ved at skrive til sammy@kokkeriet.dk eller telefon 3315 2777. Her skal du oplyse datoen, at det er et tilbud og den unikke kode på værdibeviset. Du bedes også oplyse telefonnummer, så Kokkeriet kan kontakte dig, hvis der er behov for det.
  • Husk at medbringe dit Spis i Byen værdibevis
  • Spis i Byen er kun formidler af denne oplevelse. Alle spørgsmål vedrørende oplevelsen bedes rettet direkte til Spis i Byen på telefon 70 25 60 25 eller på kundeservice@spisibyen.dk
1800
1500
Udsolgt
rabat
17%
Tilmeld Nyhedsbrev
Tilmeld Nyhedsbrev
Få gastronomiske oplevelser
direkte i din indbakke
Ogiltig e-mail. Vänligen testa igen
Tilmeld
Tak for din tilmelding!
Vi anvender cookies til at få hjemmesiden til at fungere og at lave statistik som vi kan bruge til at forbedre hjemmesidens indhold. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre. Læs mere Jeg forstår
//