Trin 1
Købsoversigt
Produkt Pris Antal Sub-total

Trin 2
Personoplysninger
Produkt Pris Antal Sub-total

Trin 2
Personoplysningerforretningsbetingelserne.


Trin 3
Betalingsoplysninger
Log ind
Opret Bruger
Log indLog ind
Opret konto

Opret Bruger
OK
Få nøje udvalgte tilbud i din indbakke
Success
Error

Brunello di Montalcino - lille producent stor vin

I denne lækre Brunello di Montalcino fra 2013 kombineres vinens dybrøde farve med en intens og kompleks duft som ledsages af en harmonisk rund smag.  


I Brunello di Montalcino produceres nogle af verdens bedste vine, og når man smager den, forstår man, hvorfor Brunelloen er en af de mest prestigefyldte rødvine fra Italien.


Vinen er kraftfuld, tør og med en blød tannin. Vinen har et betydeligt indhold af tannin, hvilket også betyder, at det er en vin, som udvikler sig og derfor kan gemmes i temmelig mange år. Denne årgang kan ligge i mindst 10-15 år og nogle gange helt op til 20 år, før den er færdigudviklet.


Få 6 eller 12 flasker af denne fornemme kvalitetsrødvin fra Italien, der er en vin med Intens farve, kompleks aroma af røde frugter, som blomme og solbær, et strejf af tobak og læder. Meget elegant med modne tanniner og med de klassiske kendetegn fra Montalcino.


Brunello di Montalcino 2013

 • Land: Italien
 • Område: Montalcino, Toscana
 • Producent: Armilla
 • 100% Sangiovese Grosso
 • Lagret: 24-30 måneder på 25hl fade og 24 måneder på flaske
 • Nydes: Nu, men har potentiale til at udvikle sig de næste 8-11 år


Per kasse (6 flasker)

Normalpris: kr. 1.674,- / Kampagnepris: kr. 1.412,-


2 kasser (12 flasker)

Normalpris: kr. 3.348,- / Kampagnepris: kr. 2.640,-


Anerkendt producent


Armillas Brunello og Rosso kommer fra den 4.5 hektar store vingård, der ligger sydvest for Montalcino i Tavernelle. Her er det stadig de traditionelle store fade, der benyttes til fremstillingen af deres vine Brunello di Montalcino og Rosso di Montalcino. I 1995 blev gården og markerne en del af Brunello di Montalcino DOCG. Navnet "Armilla" stammer fra en speciel medalje tildelt romerske soldater for deres hæder på slagmarken.


Montalcino er en lille by ikke langt fra Siena, og det er kun vine herfra, der må bruge betegnelsen Brunello. De første beskrivelser af en Brunello stammer fra 1400-tallet. I modsætning til mange andre italienske rødvine, er Brunello en enkeltdruevin, som udelukkende fremstilles af Sangiovese klonen - Sangiovese Grosso.


En Brunello skal lagres i mindst to år på egetræsfade og derefter yderligere mindst to år på flaske. Hvis der er tale om en Riserva skal rødvinen lagres sammenlagt fem år på fad og flaske. For Rosso di Montalcino gælder ikke disse lagringskrav, kun kravet om den skal fremstilles af 100 % Sangiovese Grosso.Læs betingelserne for dit køb
 • Levering er inklusiv fragt
 • Bestillingen leveres til pakkeshop
 • Levering sker kun til adresser i Danmark (ikke Grønland og Færøerne)
 • Du modtager en kvitterings e-mail med et værdibevis, som udgør din kvittering
 • Du skal ikke foretage dig yderligere, idet produktet sendes direkte til pakkeshop 5-7 hverdage efter gennemført bestilling
 • Du skal være fyldt 18 år for at kunne købe dette tilbud
 • Spis i Byen er kun formidler af denne oplevelse. Alle spørgsmål vedr. produktet, fragten, reklamation samt returnering bedes rettet direkte til leverandøren. Kontaktoplysninger til leverandøren fremgår af dit værdibevis, som du vil modtage umiddelbart efter dit køb
1674
1399
Udsolgt
rabat
16%
Tilmeld Nyhedsbrev
Tilmeld Nyhedsbrev
Få gastronomiske oplevelser
direkte i din indbakke
Ogiltig e-mail. Vänligen testa igen
Tilmeld
Tak for din tilmelding!
Vi anvender cookies til at få hjemmesiden til at fungere og at lave statistik som vi kan bruge til at forbedre hjemmesidens indhold. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre. Læs mere Jeg forstår
//