Trin 1
Købsoversigt
Produkt Pris Antal Sub-total

Trin 2
Personoplysninger
Produkt Pris Antal Sub-total

Trin 2
Personoplysninger



forretningsbetingelserne.


Trin 3
Betalingsoplysninger
Log ind
Opret Bruger
Log ind



Log ind
Opret konto





Opret Bruger
OK
Få nøje udvalgte tilbud i din indbakke
Success
Error

En aften i Kødbyen på NOSE2TAIL Meatpacker

Komplet aften hos NOSE2TAIL i Kødbyen, hvor du kan vælge imellem tre forskellige menuer, der alle har fokus på dyrevelfærd og lokal topkvalitet.


Lokaliseret i den gamle kødby ligger NOSE2TAIL Meatpacker side om side med gamle slagterbutikker og hippe hangouts. Restauranten er bygget op omkring bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd, og køkkenets sympatiske motto er, at glade dyr smager bedre. 




NOSE2TAIL Meatpacker er et bæredygtigt spisehus med fokus på dyrevelfærd og god kvalitet. Dyrene, hvorfra kødet kommer, er danske og fritgående. Alt bliver lavet fra bunden, inklusive isen, som også er på menuen. Af varianter kan nævnes: Honning-banan, Bailey og sågar Fernet Branca.




NOSE2TAIL Meatpacker serverer et bredt udvalg af vin, øl og cocktails til maden og man kan altid få en Fernet for en 10'er. NOSE2TAIL er beliggende i en hyggelig kælder med klinker på væggene, kant og uformel stemning.




En aften i Kødbyen:

  • Champagne og Bacon BBQ
  • Tasting Menu (vælg en af nedenstående)
  • Vinmenu (3 glas til 3 retter - 4 glas til 4 retter)
  • Kaffe/te, petit fours & avec
  • 1 x valgfri cocktail fra kortet


  • Tasting Menu: 3 retter m. svin: Normalpris kr. 825,- / kampagnepris kr. 599,- per person
  • Tasting Menu: 3 retter m. steak: Normalpris kr. 900,- / kampagnepris kr. 649,- per person
  • Tasting Menu: 4 retter: Normalpris kr. 1000,- / kampagnepris kr. 699,- per person



  • Tasting Menu: 3 retter m. svin
    • Brættet 5 slags kød, 2 slags oste, syltet grønt brød og smør
    • Dagens svin med kartoffel, årstidens grønt & sauce
    • NOSE2TAILs hjemmelavede is




  • Tasting Menu: 3 retter m. steak
    • Brættet 5 slags kød, 2 slags oste, syltet grønt brød og smør
    • Ribeye (300 gr.) med en valgfri side & en sauce
    • NOSE2TAILs hjemmelavede is




  • Tasting Menu: 4 retter
    • Brættet 5 slags kød, 2 slags oste, syltet grønt brød og smør
    • Cremet kartoffel med stegte svampe, purløgsolie & brøndkarse (Tilføj bacon på aftenen +DKK 15,-)
    • Ribeye (300 gr) med en valgfri side & en sauce
    • NOSE2TAILs hjemmelavede is



NB: Booking af bord skal ske mininum 1 dag inden madoplevelsen ønskes, på mail: info@nose2tail.dk eller på tlf: 33 93 50 45




Bæredygtighed hele vejen

I sommer fusionerede NOSE2TAIL deres tidligere brands under navnet NOSE2TAIL Meatpacker. Her har de samlet det bedste fra menukortene på deres tidligere restauranter.




De serverer både steaks, som de gjorde det i den nu lukkede NOSE2TAIL Meat & Seafood, men holder samtidig fast i bæredygtighed, og i altid at bruge hele dyret, som i den grad gjorde sig gældende i den første NOSE2TAIL, NOSE2TAIL Madbodega.

 



NOSE2TAIL er ærlig mad, med masser af smag!



Læs betingelserne for dit køb

Find vej
  • Du modtager dit værdibevis efter, dit køb er gennemført
  • Prisen er per person
  • Prisen er inkl. vin, vand og kaffe
  • Madoplevelsen kan anvendes hos NOSE2TAIL Meatpacker i Kødbyen mandag-lørdag fra kl. 18:00
  • Madoplevelsen kan anvendes i 3 måneder dvs. frem til 31. maj 2018
  • Husk at medbringe dit Spis i Byen værdibevis til restauranten
  • Spis i Byen er formidler af denne oplevelse. Alle spørgsmål vedrørende oplevelsen bedes rettet direkte til Spis i Byen på telefon 70 25 60 25 eller på kundeservice@spisibyen.dk
825
599
Udsolgt
rabat
27%
Tilmeld Nyhedsbrev
Tilmeld Nyhedsbrev
Få gastronomiske oplevelser
direkte i din indbakke
Ogiltig e-mail. Vänligen testa igen
Tilmeld
Tak for din tilmelding!
Vi anvender cookies til at få hjemmesiden til at fungere og at lave statistik som vi kan bruge til at forbedre hjemmesidens indhold. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre. Læs mere Jeg forstår