Trin 1
Købsoversigt
Produkt Pris Antal Sub-total

Trin 2
Personoplysninger
Produkt Pris Antal Sub-total

Trin 2
Personoplysninger



forretningsbetingelserne.


Trin 3
Betalingsoplysninger
Log ind
Opret Bruger
Log ind



Log ind
Opret konto





Opret Bruger
OK
Få nøje udvalgte tilbud i din indbakke
Success
Error

Persondatapolitik

Spis i Byens persondatapolitik

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger.
Ved besøg på Spis i Byens hjemmeside accepterer du denne Cookie- og privatlivspolitik.
Senest opdateret 24.05.2018

Når du klikker dig ind på Spis i Byens hjemmeside hjemmeside, indsamler Spis i Byens hjemmeside oplysninger om dig. Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

Dataansvarlig og kontaktoplysninger:
Spis i Byen
Vester Voldgade 83, 2.
DK-1552 København K
E-mail: kundeservice@spisibyen.dk
CVR 37 57 40 15

Spis i Byen indsamler oplysninger om dig på to måder:

  • Ved at du selv afgiver oplysninger
  • Ved brug af cookies

1. Ved at du selv afgiver personoplysninger:

Spis i Byen beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du køber tjenester på vores hjemmesider eller tilmelder dig nyhedsbreve, konkurrencer m.v. Vi indsamler kun identificerbare personoplysninger som navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og e-mail, når du selv giver dem.

1.1. Hvad bruger vi personoplysninger til?

De personoplysninger vi indsamler om dig, når du fx. opretter en profil på en af Spis i Byens digitale platforme, bruges først og fremmest til at behandle dine forespørgsler og ordrer samt til at levere produkter, tjenester og service til dig.

Oplysningerne bruges derudover af Spis i Byen og samarbejdspartnere for at få større kendskab til dig. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre du giver særskilt accept hertil, eller persondataloven undtagelsesvis tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger.

Har du givet samtykke til at modtage direkte markedsføring med nyheder og tilbud m.v., kan vi også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsføring du modtager via telefon, brev eller elektroniske medier.

Husk at enhver oplysning du afgiver — inklusiv personlig identificerbar information — i et offentligt forum som for eksempel en online-debat, ikke er omfattet af denne fortrolighedspolitik og kan ses af tredjepart, der ikke har noget med Spis i Byen at gøre. Vi anbefaler derfor, at du omhyggeligt overvejer, hvilken information du afgiver i forbindelse med brug af disse.

Vi lagrer ikke persondata længere end tilladt ved lov og sletter persondata, når de ikke længere er nødvendige til ovennævnte formål.

1.2. Lagring af persondata

Personoplysningerne lagres hos vores databehandler, som opbevarer og behandler persondata på vores vegne i henhold til denne privatlivspolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Hvis vi videregiver dine persondata til samarbejdspartnere i Danmark eller i tredjelande, sikrer vi os altid, at deres niveau for persondatabeskyttelse passer til de krav, vi har opstillet i denne privatlivspolitik og som følger af gældende lovgivning.

1.3. Samkøring af data

Når du opretter en profil på Spis i Byens hjemmeside eller giver os tilladelse til, at vi kan kontakte dig om nyheder og tilbud via telefon, brev eller elektroniske medier (e-mail, sms, mms, videobeskeder, pop-ups m.v.) samkører vi de oplysninger, du indtaster i din profil, med oplysninger indsamlet via cookies for at målrette nyheder og tilbud til dig. Spis i Byen benytter cookies til at indsamle oplysninger om din adfærd på hjemmesider og andre digitale platforme tilhørende Spis i Byen og samarbejdspartnere, jf. punkt 1.3. ovenfor.

1.4. Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

1.5. Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Internettets hastige udvikling betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “senest opdateret” øverst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer af denne persondatapolitik, giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider.

1.6. Kontakt

Du kan altid få udleveret den data, vi har om dig, og du har ret til at få alle personoplysninger om dig selv slettet.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Spis i Byen, skal du rette henvendelse på kundeservice@spisibyen.dk.

Er der registreret forkerte data, og kan du ikke selv rette dem, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

2. Ved brug af cookies:

Første gang du besøger Spis i Byens hjemmeside modtager du automatisk en eller flere cookies. Du modtager endvidere cookies, når du foretager søgninger eller besøger undersider på vores hjemmesider. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera el. lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra - den pågældende hjemmeside kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer.

2.1. Ved brug af cookies

Cookies er med til at fortælle Spis i Byen om dit besøg og din adfærd på vores hjemmesider.

For at fastlægge, hvem der besøger Spis i Byens hjemmeside, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her indsamler vi informationer om, hvornår og hvor lang tid du besøger en hjemmeside, hvilke og hvor mange sektioner, artikler og andre produkter, du besøger, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre, hvilke annoncer du ser osv. Med din tilladelse bruger vi den indsamlede information til at målrette vores direkte markedsføring til dig.

2.2. Hvor længe opbevarer vi cookies?

De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i et varierende antal måneder regnet fra sidste gang du var inde på Spis i Byens hjemmeside. Hver gang du genbesøger en hjemmeside, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan nedenfor læse om, hvordan du kan slette cookies.

2.3. Hvordan undgår du cookies?

Ønsker du ikke at acceptere cookies, kan du indstille din browser til automatisk at afvise cookies eller underrette dig hver gang et websted anmoder om at gemme cookies.

Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke ”F1” på din pc. Søg efter “cookies”.

2.4. Cookies fra vores samarbejdspartnere

Spis i Byen har også en række samarbejdspartnere som sætter cookies -såkaldte tredjeparts-cookies.

Det kan være vores leverandører, annoncenetværk og andre tjenester (fx Facebook), som sætter disse cookies.

Formålet med sådanne cookies er at sikre levering af målrettede online-annoncer, samt gøre det muligt at logge ind og dele fx artikler på de pågældende samarbejdspartneres hjemmesider.

3. Ansvarsfraskrivelse

Vi tilstræber, at indholdet af hjemmesiderne er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet er komplet, korrekt eller udtryk for gældende ret.

Hjemmesiderne indeholder links til andre hjemmesider tilvejebragt af tredjemand. Vi er ikke ansvarlige for tilgængeligheden eller indholdet af tredjemands hjemmesider.

Vi tager forholdsregler for at sikre, at hjemmesiderne ikke indeholder virus, trojanske heste eller lignende. Vi kan imidlertid ikke garantere, at hjemmesiderne er fri for sådanne skadelige programmer. Vi kan ikke garantere, at de er 100 % beskyttet mod hacking eller lignende.

Tilmeld Nyhedsbrev
Tilmeld Nyhedsbrev
Få gastronomiske oplevelser
direkte i din indbakke
Ogiltig e-mail. Vänligen testa igen
Tilmeld
Tak for din tilmelding!
Vi anvender cookies til at få hjemmesiden til at fungere og at lave statistik som vi kan bruge til at forbedre hjemmesidens indhold. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre. Læs mere Jeg forstår