Trin 1
Købsoversigt
Produkt Pris Antal Sub-total

Trin 2
Personoplysninger
Produkt Pris Antal Sub-total

Trin 2
Personoplysningerforretningsbetingelserne.


Trin 3
Betalingsoplysninger
Log ind
Opret Bruger
Log indLog ind
Opret konto

Opret Bruger
OK
Få nøje udvalgte tilbud i din indbakke
Success
Error

Persondatapolitik

Persondatapolitik vedrører hemmeligholdelse af personoplysninger på www.spisibyen.dk.

Når du afgiver oplysninger om dig selv til Spis i Byen, for eksempel dit navn, tager vi naturligvis beskyttelsen af dine oplysninger meget seriøst, og overholder samtidig datatilsynets regler. Personlige data, e-mails, datafiler og andre personlige oplysninger, der knytter sig til din konto vil naturligvis blive håndteret yderst forsvarligt og kun være tilgængelige for dig.

Ved mistanke om misbrug, chikane, kriminelle aktiviteter og lignende vil Spis i Byen ApS imidlertid kunne videregive oplysningerne til politiet. Alle data behandles ansvarligt og opbevares forsvarligt. Spis i Byen ApS kan dog ikke drages til ansvar, såfremt udenforstående uretmæssigt skaber sig adgang til oplysninger, du har afgivet til Spis i Byen ApS - f.eks. i forbindelse med transport af e-mails eller ved indbrud i computersystemer tilhørende Spis i Byen ApS.

Tilmeld Nyhedsbrev
Tilmeld Nyhedsbrev
Få gastronomiske oplevelser
direkte i din indbakke
Ogiltig e-mail. Vänligen testa igen
Tilmeld
Tak for din tilmelding!
Vi anvender cookies til at få hjemmesiden til at fungere og at lave statistik som vi kan bruge til at forbedre hjemmesidens indhold. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre. Læs mere Jeg forstår