Trin 1
Købsoversigt
Produkt Pris Antal Sub-total

Trin 2
Personoplysninger
Produkt Pris Antal Sub-total

Trin 2
Personoplysningerforretningsbetingelserne.


Trin 3
Betalingsoplysninger
Log ind
Opret Bruger
Log indLog ind
Opret konto

Opret Bruger
OK
Få nøje udvalgte tilbud i din indbakke
Success
Error

7 overnatninger i privatejet lejlighed ved Villa La Bianca i Toscana for 6 pers.

Villa La Bianca ligger lidt uden for centrum af Camaiore i det smukke Toscana. Med bare 15 kilometer til den populære kystby, Forte dei Marmi, kan man hos Villa La Bianca kombinere afslappende ferieidyl med det pulserende byliv. 


Villa La Bianca er både elegant og eksklusivt, og tilbyder sine feriegæster bed and breakfast-faciliteter . Villaen er beliggende nær byen Camaiore og husede i tidernes morgen den store, italienske forfatter, Cesare Garboli.


Den elegante landejendom har efterhånden gennemlevet en del renoveringer. På trods af dette har man i den grad formået at bevare den glamourøse atmosfære, som er kendetegnet ved Villa La Bianca. Området i sig selv er magisk, romantisk og smukt, og lader den besøgende tage tingene i sit eget tempo.


Området sætter rammerne for et afslappende pusterum i den ellers travle hverdag. Villaen er beliggende i et område fyldt med træer, buske og smukke bakker. Med det nærmest scenografiske naturområde, de bakkede landskaber og de idylliske alper i baggrunden, er man sikret et nærmest magisk ophold i Toscana.


Har man et ønske om at opleve byliv, har man flere muligheder. Man kan tage til den nærmeste by, Camaiore, eller tage til den populære kystby, Forte dei Marmi. Her findes blandt andet barer, restauranter, shopping og ikke mindst natteliv.


En lejlighed til seks personer


Villa La Bianca står for udlejningen af fem privatejede lejligheder, som kan huse mellem 2-6 personer. Denne lejlighed i Toscana er på 130 m2 og kaldes Cascata.


Lejligheden er beliggende i et afsides område. I nærheden finder man et smukt og naturskønt vandfald, og inden for kort gå-afstand ligger Villa La Biancas pool område.


Lejligheden indeholder tre soveværelser, som alle har eget toilet og bad; to værelser med dobbeltsenge og et værelse med en køjeseng.


Derudover finder man en stue med tv og ildsted, spisestue, et fuldt funktionelt køkken med opvaskemaskine samt vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler.


Endelig finder man en udendørs spiseplads, aircondition samt Wi-Fi i hele lejligheden.


Lejlighed med plads til 2-6 personer.


Ledige datoer:

 • 27. april - 04. maj
 • 04. maj - 11. maj
 • 11. maj - 18. maj
 • 18. maj - 25. maj
 • 25. maj - 01. juni
 • 01. juni - 08. juni
 • 08. juni - 15. juni
 • 15. juni - 22. juni
 • 22. juni - 29. juni
 • 29. juni - 06. juli
 • 06. juli - 13. juli
 • 13. juli - 20. juli
 • 20. juli - 27. juli
 • 27. juli - 03. augustFra d. 27. april til d. 29. juni er prisen kr. 17.900,- for lejligheden


Fra d. 29. juni til d. 3. august er prisen kr. 23.370,- for lejligheden


Området:


Toscana er en af Italiens mest kendte regioner. Området er beriget med en usædvanlig smuk natur, gode råvarer og er et kulturelt centrum i Italien.


Her finder I bølgende landskaber, fantastisk smukke byer og utrolig meget historie. Byer som Siena, Firenze, Luca, Montepulciano og Cortona er bare få af de byer i området, hvor du vil opleve et eventyr, du aldrig vil glemme. Derudover anbefaler vi tage til f.eks. Sarteano, Cetona, Arezzo, Montalcino og Pienza, som blot er et udvalg af de muligheder, der i er området.


Montepulciano er blandt andet kendt for sin vin, Vino Nobile di Montepulciano, der er produceret i hele området omkring byen. Montepulciano er ikke kun kendt for sin udsøgte vin, men også mad og råvarer af alle sorter fra lokalområdet. Selve hovedgaden i Montepulciano er 1,5 km lang, og her vil du få en bilfri gåtur op til centrum af byen til Piazza Grande. Nævneværdige seværdigheder er Palazzo Communale, der er inspireret af Palazzo della Signoria i Firenze og Tempio di San Biagio.


Pienza en utrolig flot lille by, som er kendt for sine Pecorino oste. I byen kan du opleve Piazza Pio II og Pienzas Duomo (katedral). Pienza var indtil år 1462 en landsby med navnet Corsignana. Pienza er for nyligt blevet optaget på UNESCO's liste over verdens kulturarv.


Cetona er en smuk by beliggende ved foden af Monte Cetona. Husene omfavner slottet på bakken midt i byen, som er fyldt med cypresser og fyrretræer. Set oppefra eller på et kort, ser det ud til være den perfekte model til en middelalderfæstning: en smal, indre ring på toppen af bakken indeholdende en bredere, anden mur, som kunne rumme mennesker i tilfælde af belejring og en tredje mur, omkring foden af bakken, som omfatter hele byen. Fra den centrale plads Piazza Garibaldi fra det 16. århundrede, udfolder der sig en by for dig med en rig arkitektur.


Firenze vil forføre dig med sin atmosfære og arkitektur i form af Basilica di Santa Maria del Fiore, Ponte Vecchio og Palazzo Vecchio. Samtidig kan man i museet Galleria degli Uffizi se nogle af verdens største kunstværker. Det er værd at nævne at byen bliver betragtet som arnestedet for den italienske Renæssance.
Læs betingelserne for dit køb

Find vej
 • Prisen er for en lejlighed til seks personer
 • Inkluderet: 7 overnatninger, Wi-fi
 • Det er ikke muligt at få en ekstra opredning
 • Bestillingen skal foretages direkte efter købet. Det er ikke muligt at annullere købet efter det er bestilt
 • Mulighed for tilkøb af morgenmad for 10 euro pr. person, pr. dag. (Betales direkte til Vindrose Rejser)
 • Depositum på 200 euro skal betales ved ankomst
 • Spis i Byen er formidler af denne oplevelse. Alle spørgsmål vedrørende oplevelsen bedes rettet direkte til leverandøren. Kontaktoplysninger til leverandøren fremgår af dit værdibevis, som du vil modtage umiddelbart efter dit køb
 • Ved spørgsmål inden køb, kontakt da Spis i Byen kunderservice på tlf.: +45 70 25 60 25


Særpris
17900
2990
2991
2992
2993
2994
2995
2996
2997
2998
2999
3000
3001
3002
3003
Antal
rabat
0%
Tilmeld Nyhedsbrev
Tilmeld Nyhedsbrev
Få gastronomiske oplevelser
direkte i din indbakke
Ogiltig e-mail. Vänligen testa igen
Tilmeld
Tak for din tilmelding!
Vi anvender cookies til at få hjemmesiden til at fungere og at lave statistik som vi kan bruge til at forbedre hjemmesidens indhold. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre. Læs mere Jeg forstår
//