Trin 1
Købsoversigt
Produkt Pris Antal Sub-total

Trin 2
Personoplysninger
Produkt Pris Antal Sub-total

Trin 2
Personoplysningerforretningsbetingelserne.


Trin 3
Betalingsoplysninger
Log ind
Opret Bruger
Log indLog ind
Opret konto

Opret Bruger
OK
Få nøje udvalgte tilbud i din indbakke
Success
Error

3 el. 4. overnatninger på Anna Belle Elegant Resort ved Amalfikysten for 2 pers.

I får et luksuriøst ophold lige ud til Sorrentos smukke kyst på Anna Bella Elegant Resort. Vælg imellem 3 el. 4 overnatninger i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad og wi-fi.


Anna Belle Elegant Resort er uden tvivl det ultimative ophold for dem, som ønsker et ophold uden dikkedarer, og hvor der kort sagt er sørget for alt.


Det er ikke for sjov, at resortet scorer en ren femmer på Tripadvisor. Anna Belle Elegant Resort råder over en lang række værelser, som alle er velmøbleret med komfortable og elegante møbler.


På et ophold hos Anna Belle Elegant Resort har du mulighed for at spise på den dertilhørende restaurant. Her sætter de en ære i, at en middag skal være fornøjelig - både hvad smag, kultur og tradition angår.


På resortet tilbydes en lang række services, som vil forenkle og simplificere dit ophold bedst muligt. Idet du træder ind på Anna Belle Elegant Resorts område, møder du den tilhørende concierge, som nemt og elegant hjælper dig indenfor. Når Sorrento skal opleves, tilbyder resortet gratis transport.


Hvis Sorrento skal opleves på egen hånd, kan man vælge at leje en bil på stedet. Personalet står til hver en tid klar til at hjælpe med råd og anbefalinger til området, og tilbyder ligeledes udflugter, som man kan vælge at deltage i.


Endelig tilbyder Anna Belle Elegant Resort shuttlebus til og fra lufthavnen, pool-område med solsenge, satellit-tv, minibar og tøjvask. Resortet har desuden elevator.


Priserne er for 2 pers. i delt dobbeltværelse

3 nætter for kr. 8.389,- i perioderne: 22. apr - 19. maj & 1. okt. - 25. okt.

3 nætter for kr. 9.989,- i perioderne: 20. maj - 27. juli & 8. sep. - 30. sep.

4 nætter for kr. 11.189,- i perioderne: 22. apr. - 19. maj & 1. okt. - 25. okt.

4 nætter for kr. 13.589,- i perioderne: 20. maj - 27. juli & 8. sep. - 30. sep.


Du har mulighed for at tilkøbe en eksklusiv 5-retters Michelin-middag inkl. vinmenu i Sorrento for kr. 1.365 kr. pr. person (Betales direkte hos Vindrose Rejser)


Området


En rejse til Amalfikysten giver dig mulighed for at opleve en af de smukkeste kyststrækninger i verden, og det er ikke uden grund. Den ligger på den sydlige del af den sorrentinske halvø mellem den eksklusive by Positano og den stemningsfulde Vietri sul Mare.


Langs kysten løber landevejen SS163, som forbinder byerne langs Amalfikysten. Fra Positano fortsætter vejen på tværs over bjergene mod byen Sorrento, som ligger ud til Napolibugten.


Selve kystvejen er ca. 50 km lang, og der er heldigvis mange stoppesteder. Her kan man stoppe og nyde den fabelagtige udsigt, eller købe de berømte citroner fra Amalfikysten.


Ser du bjergkørsel som en stor mundfuld, kan vi anbefale de offentlige busser fra SITA. De kører ofte og sikkert langs hele kystlinjen. Så kan du nyde landskabet imens. Man kan også sejle langs hele kysten, og smukkere kan det næsten ikke blive.


De smukke naturomgivelser


Vælger du at rejse til Amalfikysten, så kan du glæde dig over en fantastisk natur og stemningsfulde byer. Men mængden af asfalterede veje er begrænset, og er først kommet til i løbet af de senere år. Til gengæld findes der et utal af stier og trapper, som forbinder de mange små bjergbyer.


Det er en eventyrlig oplevelse af at gå rundt på de smalle stier og trappetrin. Det gør samtidigt, at området ikke er så velegnet til familier med helt små børn, medmindre de er forberedte på det ujævne terræn.Læs betingelserne for dit køb
  • Prisen er for 2 pers. i delt dobbeltværelse
  • Tilbuddet gælder kun, hvis man er to fuldt betalende personer, der rejser sammen og deler dobbeltværelse
  • Inkluderet: 3- eller 4 overnatninger, morgenmad, wifi
  • Citytax på 3 euro pr. person pr. dag - betales direkte på stedet
  • Det er ikke muligt at få en ekstra opredning
  • Bestillingen skal foretages direkte efter købet. Det er ikke muligt at annullere købet efter det er bestilt
  • Mulighed for tilkøb af Michelin-middag: 1.365 kr. pr. person - betales direkte til Vindrose Rejser
  • Spis i Byen er formidler af denne oplevelse. Alle spørgsmål vedrørende oplevelsen bedes rettet direkte til leverandøren. Kontaktoplysninger til leverandøren fremgår af dit værdibevis, som du vil modtage umiddelbart efter dit køb
  • Ved spørgsmål inden køb, kontakt da Spis i Byen kunderservice på tlf.: +45 70 25 60 25
Særpris
8389
3058
3059
3060
3061
Antal
rabat
0%
Tilmeld Nyhedsbrev
Tilmeld Nyhedsbrev
Få gastronomiske oplevelser
direkte i din indbakke
Ogiltig e-mail. Vänligen testa igen
Tilmeld
Tak for din tilmelding!
Vi anvender cookies til at få hjemmesiden til at fungere og at lave statistik som vi kan bruge til at forbedre hjemmesidens indhold. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre. Læs mere Jeg forstår
//